Kategoriler: Genel

Chatgpt is at capacity right now hatası nedir ve çözülür? ChatGPT is at capacity right now hatası çözümü

ChatGPT ile iki lafın belini kırmak istediniz sadece kapasitesinin dolu olduğu mesajını mı aldınız? Kulübe hoş geldiniz…

OpenAI’nin söyleşi robotu teknolojisi tüm dünyada büyük yankı uyandırdı ve artık hepimiz bu sofistike suni zekalı söyleşi robotunu deneyimlemek için heyecanlanıyor. ChatGPT devamlı isteklere boğulduğu için, kullanıcılar neredeyse devamlı söyleşi robotunun “kapasitesinin dolu olduğu” mesajını alıyor. Teknik açıdan bakacak olursak, sunucular sadece belirli bir oranda isteği kaldırabilir ve ihtiyaç duyulan işlem gücü oldukça pahalı. Ne kadar pahalı? OpenAI’ın CEO’su Sam Altman “söyleşi başına bir kaç sent” diyor ve maliyet için “göz yaşartıcı” yorumunu yapıyor.

Şimdilik bir saat kadar beklemek ve yeniden tecrübe etmek işe yarıyor. Sadece ChatGPT’ye ihtiyacınız var ise ve ona derhal ulaşmanız gerekiyorsa, bunu sağlamanın bir kaç yolu olabilir. Okumaya devam.

Sunucunun durumunu deneyin

İlk yapmanız ihtiyaç duyulan bu hatayı sunucu çöktüğü için alıp almadığınızı denetlemek. En azından, bu şekilde ChatGPT’ye kapasitesi dolduğu için mi yoksa sunucu hatasından mı erişemediğinizi öğrenebilirsiniz. Downdetector‘ü kullanabilirsiniz (ki Mashable ile aynı ana firmanın ürünü) ya da OpenAI’ın kendi durum görüntüleme aracını.

Sayfayı yenileyin

Klasik teknik destek meme’i benzer biçimde yanıt vermek istemiyoruz fakat, sayfayı yenilemeyi denediniz mi? Hakkaten, bunun kimi insanoğlu için işe yaradığını gördük. ChatGPT’yi yenilemek sunucuya yeni bir talep gönderiyor ki bu talep de sizi sıranın önüne alabilir, tıpkı telefonda beklemeye alınmışken kapatıp, yeniden aramak benzer biçimde.

https://twitter.com/harshit1verma/status/1630243484786630656″/>

Oturumu kapatıp, tekrar giriş yapın

Tıpkı sayfayı yenilerken olduğu gibi, ChatGPT’nin oturumunu kapatıp, tekrar giriş yapmak, sunucuya yeni bir istek gönderiyor ve bazen platformun dikkatini çekmek için bu da yeterli olabiliyor.

VPN kullanabilir ya da gizli modu deneyebilirsiniz

ChatGPT’ye erişememe sebebini IP adresiniz olabilir. IP adresinizi değiştirmek başka bir ChatGPT sunucusuna yönlenmenizi sağlayabilir, o sunucunun kapasitesi henüz dolmamış olabilir. Bunu sağlayacak diğer bir yöntem de, internet tarayıcınızın gizlilik modunu -özel pencere- kullanmak.

Bul-Tikla

Son Yazılar

Dünya’ya Ay’dan on kat daha yakın olacak

Ortalama beş yıl içinde, potansiyel olarak tehlikeli bir asteroit, Dünya'nın yanından 32 bin kilometre daha…

6 saat ago

Katlanabilir cihazlar ve yeni ‘İnce’ iPhone 17

Apple'ın yakın gelecek için büyük planları var şeklinde görünüyor. Hatta kısa sürede gelen bilgilere nazaran…

13 saat ago

Mefahir – Du Hast Mit Mir Gespielt Şarkı Sözü

Du warst die einzige für mich, und du bist gegang, ich dencke immer noch an…

14 saat ago

Sönmez Palet – 0 224 773 04 90 – sonmezpalet.com Firma Bilgileri – firmamibul.com

Sönmez Palet ADVERTISEMENT Firma bilgileri Fax : +90 224 773 04 90 Gsm : +90…

14 saat ago

Bursa palet firmaları telefon ve iletişim bilgileri

Öztüre Palet Ali Öztüre (Firma Sahibi / Ortağı), Atatürk Bulv. No:17 Telefon : +90 22471114…

14 saat ago

Gazapizm – Süzülerek Sözleri

Gazapizm – Süzülerek sözleri Süzülerek süzülerek süzülerek süzülerek Uçuyoruz buradaHızımıza denk yokBaşınıza dertHepinizi görüyorum yukarıda…

19 saat ago