2000 Ambalaj

2000 Ambalaj

1984 senesinde ambalaj sektörü dünyasında Delta ambalaj ve koli san. olarak işimize başladık. 15 yıl süreyle devamlı ve etkin çalışmanın ışığı altında, bir aile dayanışması içinde esnekliği ve mükemmeliyetçiliği ilke edinerek bu günkü firmamızın temellerini attık. 2000 yılının Ocak ayında 2000 Ambalaj koli ve matbaacılık San. Ltd. Şti. haline geldik. 2000 senesinde her türlü telif ve patent hakkını alarak şirketimizi kurduk. Ve o günden beri müşterilerimizi en iyi şekilde memnun edebilmek için çalışmaktayız.

Bu yarışta firmamızın da bulunduğunu, ambalaj yaşamına kanıtlamanın haklı gururunu yaşamaktayız Dünyada, kaliteli mamullerin çevre ve insan sağlığını tehdit etmeyen ve özelliklerini uzun süre sakınan ürünlerin talep görmesi göz ardı edilemez. Sektörümüzün de kaliteli ürün, artan talep ve istenilen hizmet arayışını tam anlamıyla karşılayabilmek ve maksimum derecede bu isteklere yanıt verebilmek hedefi ile 1984 tarihinde firmamız imalat sanayinde yerini almıştır. Gerek kalite gerek hizmet anlayışı doğrultusunda istenilen özveriden hiçbir süre taviz vermemiş ve her geçen gün içinde kendini yenilmeye hızla gelişen teknolojinin getirmiş olduğu imkanlarla donanımını programlı bir halde tamamlamayı ilke edinmiştir.

Ürettiğimiz tüm ürünlerin dünya standartlarındaki kalite şartlarına uyum sağlaması ve tüketiminden sonrasında uzun seneler dayanıklılığını ve özelliklerini koruması amacıyla devamlı olarak araştırma ve geliştirme emek harcamaları yapmış olup sürekli olarak mamullerimizin daha kaliteli ve sağlam olması sağlanmaktadır. Tesisimizin içinde koliden kutuya; paletden üretim bölümlerine kadar her şey bir tüm olarak tamamlanmaktadır. Ürettiğimiz tüm ürünleri üstünde istenilen renk, baskı, elcik ve öteki birçok özelliği oluştura bilmek mümkündür. Müşterilerimize sunduğumuz hizmet, sürat ve tüm ürünlerimizde sağladığımız gerek satış ve gerekse satış sonrası hizmetlerimiz en üst düzeyde karşılanabilmektedir.

Tüm bu emek verme, talep ve azmimiz müşterilerimizi memnun edebilmek ve onların itimatını kazanabilmek içindir. Müşterilerimizin memnuniyetini ve itimatını kazanabilmek bizim için en büyük kazanç olmuştur. Türkiye’nin en mühim ve önde gelen Ambalaj markalarından kabul edilen 2000 Ambalaj , internasyonal “marka” olma yolunda güvenli adımlarla ilerlemektedir. 2000 Ambalaj kusursuz ambalaj stili, sürekli güzel duyu görünümü, yaşama getirmiş olduğu dinamik yorumu, toplumsal ve kültürel alanlardaki girişim ve destekleri ile karakterize edilebilir.

2000 Ambalaj olarak, etkinlik gösterdiğimiz alanlardaki istikrarımızın gelecek yıllarda da devamı için, çalışmalarımıza ve üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde halletmeye devam etmekteyiz. Gayemiz, Türkiye Ambalaj sektöründe gösterdiğimiz başarıları, yurt haricinde da göstermek ve dünyanın ileri gelen şirketleri içinde hakkettiğimiz yeri almaktır. Bu amacımıza ulaşmada bizlere: Kalitemiz, Değerlerimiz, Prestijimiz, Edinim ve uzmanlığımız, Emek verme sistemimiz öncü olacaktır. Bunun yanı sıra, 2000 Ambalaj olarak, markamIzı güçlendirmek, teknolojiye hakim olmak, kalitemizi ve imajımızı korumak, verimliliğimizi çoğaltmak ve tüketici memnuniyetini çoğaltmak temel hedeflerimiz içinde yer almıştır.

Ülke ve dünya genelinde planlanan stratejik gelişme, birbirini tamamlayan 2000 Ambalaj etiketli geniş ürün yelpazesi ile sağlanır. Bu geniş iş ağı yardımıyla “2000 Ambalaj DÜNYASI” terimi her geçen gün gerçeğe dönüşmektedir. Bu yıl de gerek Ambalaj alanında, gerekse etkinlik gösterdiğimiz öteki alanlarda açtığımız işletmelerle istihdam imkânı yaratmaya devam edeceğiz. Toplumsal ve ekonomik alanlardaki faaliyetler de, toplumsal mesuliyet anlayışımızın mühim bir bölümünü oluşturmaktadır.

Ürün, hizmet, itimat ve kalite çemberine verdiğimiz önemi, kurumsallaşma yolundaki çabalarımız ile desteklemekteyiz. 32 senelik deneyimimizi de bu çalışmalarla birleştirdiğimizde; 2000 Ambalaj, devamlı büyüyen ve güçlenen ve bu özellikleriyle toplumumuza daha fazlaca katkı elde eden bir kurum haline gelecektir. 2000 Ambalaj : Ambalaj sektöründe gösterdiği performans ile iş hayatında adını ve standardını duyuran 2000 AMBALAJ, sektöründe iddialı bulunduğunu kanıtlamıştır. 2000 AMBALAJ , yatırımları ile büyük bir istihdam sağlamakta ve etkinlik gösterdiği alanlarda Türkiye ekonomisine katma kıymet sağlamaktadır.

http://www.ikibinambalaj.com/

(Toplam: 51, Bugün: 1 )

Leave a reply:

Site Footer