Kategoriler: Otomobil

Maserati MC20’ye tasarım ödülü! – Otomobil Haberleri

 

“Senenin Ürün Tasarımı Ödülü” nü alan MC20, hem de ‘Otomotiv Tasarımı’ kategorisinde “En İyi Tasarım” seçilirken; ‘Ulaşım Tasarımı’ kategorisinde de ödüllendirildi.

Maserati MC20, internasyonal ürün tasarımcılarının çalışmalarını değerlendirmek amacıyla kurulan Avrupa Ürün Tasarım Ödülü Organizasyonu (The European Product Design Award) tarafınca ödüllendirildi. Markanın yeni nesil süper spor otomobili; dünya genelinden binlerce coşku verici tasarım ve yenilikçi ürün içinde jüri tarafınca üç değişik kategoride ödüle layık görüldü.

Ödülü değerlendiren; Maserati Tasarım Başkanı Klaus Busse: “Gayemiz, ilerleyen yıllarda Maserati’de yeni bir periyodu başlatan model olarak anımsanacak bir otomobil tasarlamaktı. MC20 ile hedefimize ulaştığımızı düşünüyorum. Bu benzersiz projeye gönülden bağlı tüm ekip dostlarımla böylesine mühim bir ödüle layık görüldüğümüz için onur duyuyorum” şeklinde konuştu.

Maserati ve Corse (yarış) kelimelerinden esin alınarak oluşturulan ismiyle markanın yarış hayatına dönüşünü simgeleyen ve Torino’daki Centro Stile Maserati’de (Maserati Tasarım Merkezi) tasarlanan MC20, zarafet ve sportiflik kavramlarını muhteşem bir halde harmanlıyor.  Gerçek Maserati tarzını ortaya koyan süper spor otomobil, her yönüyle hızı çağrıştırıyor ve markanın yeni çağını başlatan otomobil olarak gerçek bir tasarım harikası olarak da adlandırılıyor.

Yüzde yüz İtalyan

MC20, tasarım, geliştirme ve üretimi Maserati tarafınca meydana gelen ve Formula 1 motorlarından türetilen 630 HP gücündeki V6 Nettuno motoru ile 0’dan 100 km/s’ye 2,88 saniyede hızlanma ve 326 km/s’nin üstünde maksimum hıza ulaşıyor. Modena’da üretilen “yüzde yüz İtalyan” MC20 yalnız güzel bir tasarım sunmakla kalmıyor, hem de fonksiyonellik ve işlevsellik çözümlerini bünyesinde barındırıyor. Maserati MC20, hız- performans, rafine aerodinami ve onu benzersiz kılan kusursuz çizgilere haiz bir otomobil olarak da benzerlerinden ayrılıyor.

Bul-Tikla

Son Yazılar

Enver Yanık – Siyah Sözleri

Enver Yanık – Siyah şarkı sözleri Kavuştuk her gece benzer biçimde gündüzeMasallar mutlu sonla biter…

3 saat ago

iPad Pro 2024, M4 işlemci ile mi gelecek? (Her şey yapay zekâ için!)

Yeni gelecek iPad Pro 2024'in haiz olacağı özelliklere dair iddiaların "tamam" bulunduğunu düşünüyorduk: yeni OLED…

3 saat ago

Mefahir – Du Hast Mit Mir Gespielt Şarkı Sözü

Du warst die einzige für mich, und du bist gegang, ich dencke immer noch an…

5 saat ago

Altındağ kereste firmaları telefon ve iletişim bilgileri

Bulut Kereste Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Durbey Bulut, Hurma Sokak No:10 Siteler Hasköy Telefon…

5 saat ago

Sarko Makina Mobilya – 0 232 437 32 03 – sarkomakina.net Firma Bilgileri – firmamibul.com

Sarko Makina Mobilya ADVERTISEMENT Firma bilgileri Fax : +90 232 437 32 03 Gsm :…

5 saat ago

Sermet Muhtar Alus – Türk Dili ve Edebiyatı

Sermet Muhtar Alus (D: 20 Mayıs 1887, İstanbul – Ö: 28 Mayıs 1952, İstanbul) Yazar,…

9 saat ago